Ghidul Serviciilor
Tcv Asigurari - Firma Asigurari Bucuresti
inapoi la firma 245 vizite
Poza Asigurare facultativa de locuinta
Foto

Acest produs complex de asigurare facultativa a locuintelor are rolul de a proteja imobilele cu destinatia de locuinta (casa, vila, apartament etc.), anexele, bunurile din locuinta, precum si raspunderea civila pe care o ai fata de persoanele care sufera pagube (terti).

Alegerea unei solutii facultative de asigurare a casei reprezinta o decizie înteleapta, ce ofera siguranta pentru tine si bunurile tale si te ajuta sa eviti cheltuieli importante si imprevizibile.

O astfel de asigurare facultativa pentru locuinta este la fel de utila atât proprietarilor, cât si chiriasilor unui imobil. Astfel orice accident sau paguba prevazuta în contract, oricare ar fi cauza sau autorul, poate fi acoperita si platita de asigurat mult mai usor, prin intermediul politei facultative cumparate.

Ce se asigura?

În functie de necesitatile tale, asigurarea facultativa pentru locuinte acopera avarierea sau distrugerea bunurilor asigurate (cladiri, anexe, bunuri din locuinte – mobilier, haine, electrocasnice), ca urmare a producerii urmatoarelor riscuri:

Riscuri asigurate suplimentar

 

Dupa producerea unui eveniment nedorit susmentionat trebuie sa înstiintezi asiguratorul în maximum 48 de ore.La întocmirea politelor facultative pentru locuinte este necesar sa ai si polita obligatorie pentru locuinte PAD.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.