Ghidul Serviciilor
Tdp Partners - Consultanta Si Management Fonduri Europene
inapoi la firma 198 vizite
Poza Consultanta fonduri nerambursabile
Foto

Fie ca esti la inceput de drum sau antreprenor cu experienta, te sprijinim sa obtii finantarea nerambursabila pentru a face urmatorul pas in dezvoltarea afacerii tale. Acest tip de finantari provin din surse externe, precum Uniunea Europeana, institutii guvernamentale si non-guvernamentale sau diverse asociatii. În cazul acesta, banii primiti nu vor fi restituiti, nici nu-i necesara plata unor comisioane sau dobânzi, însa implementarea proiectelor implica o documentatie riguroasa si un timp de asteptare pentru aprobare de pâna la un an.

De asemenea, acest tip de finantare vine la pachet cu o cofinantare si o serie de conditii. Aceastea sunt o combinatie între procentul de contributie proprie si diversi indicatori necesar a fi îndepliniti dupa obtinerea finantarii propriu-zise: locuri de munca create/mentinute, cifra de afaceri înregistrata, parti sociale, garantii etc. Puteti conta pe noi în toate etapele de dezvoltare a proiectului, de la idee la implementare si monitorizare. De asemenea, identificam si integram partenerii necesari în proiect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.