Ghidul Serviciilor
Assist Expert, Sisteme De Acces Control Si Securitate - Sinaia
inapoi la firma 1019 vizite
Poza Sisteme de pontaj (time attendance)
Foto

Sisteme de pontaj (time attendance) si control  pentru hoteluri, birouri si alte aplicatii ce necesita controlarea fluxului de oameni si monitorizarea acestora. 

Deister electronic dispune de o solutie modulara pentru sistemele de control acces astfel ca majoritatea componentelor din gama producatorului se regasesc în toate solutiile.

Solutia optimizata hardware si software pentru controlul accesului în domeniile business(Hoteluri, cladiri de birouri, etc) sau chiar si acasa. doorLoxx este un concept inovator ce este compatibil cu toate tehnologiile de pe piata incluzând mifare DESFire EV1, Legic, HiTag, HID-Prox, I-Class, EM, Felica, etc. Principiul hardware ce sta la baza acestuia consta în cititoare, controllere, încuietori electromagnetice si cilindri electroniciSolutia defineste o gama de cititoare robuste pe 125Khz - 13,56MHz, construite pentru fiabilitate si usurinta în integrare sau în proiectarea în sisteme noi. Cititoarele proxMagic permit folosirea tehnologiilor mixte de card-uri/tag-uri într-un mediu ultra-securizat, encriptat AES. În acelasi timp, aceasta este gândita pentru reducerea costurilor si a logisticii pentru re-emiterea card-urilor catre angajati.Securitate si protectie pentru oameni si proprietatati. Solutie exclusiv adaptata pentru locatii cum ar fi spitaluri, camine pentru seniori, gradinite, fabrici si hale unde exista spatii deschise. Sistemul hardware consta suplimentar în locatoare pozitionate cheie pentru acoperirea tuturor zonelor ce nu beneficiaza de detectia tag-urilor.Solutia ideala pentru verificarea turelor de recunoastere a personalului de garda/de protectie. Angajatii dumneavoastra folosesc un dispozitiv robust si portabil ce colecteaza datele de la punctele cheie ce necesita verificare astfel înregistrându-se ora/data vizitei.Sistemul poate raspunde la urmatoarele întrebari:Unde este camera digitala? Cine a folosit masina X a companiei? Când a fost tehnicianul în cladire?. proxSafe este sistemul inteligent pentru managementul cheilor sau a produselor de valoare, un sistem care va asigura ca nu se mai pierd chei, nu se mai folosesc chei ne-autorizate si ca beneficiati de securitate facila. Acest sistem consta într-un set de componente modulare cum ar fi: cabinete de stocare pentru chei, cutii electronice de valori , solutii modulare de stocare, cititoare cu pad si/sau cu alcool tester.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.