Ghidul Serviciilor
Tecade - Constructii Si Mobilier Din Lemn, Covasna
inapoi la firma 688 vizite
Poza Lemnul Accoya
Foto

AnteriorUrmatorul1234

Lemnul Accoya® este lemn de înalta performanta. Creat din lemn exploatat în mod sustenabil, Accoya® a creat un proces unic de acetilare care modifica permanent lemnul în întregime.

Rezultatul: un lemn masiv, prietenos cu mediul, durabil, cu stabilitate dimensionala si de o frumusete care egaleaza sau chiar depaseste cele mai bune esente tropicale tari.

Lemnul Accoya® provine din surse sustenabile inclusiv FSC si are atestari de top în domeniul protectiei mediului precum certificarea Gold Cradle to Cradle™ acordata de prestigioasa organizatie McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC).

Lemnul Accoya® este perfect pentru aplicatii solicitante, cum ar fi ferestrele si usile, locuri în care marja de eroare este minima, dar, indiferent de conditii, acestea trebuie sa se deschida tot anul. Accoya® este perfect pentru placari exterioare acolo unde se doreste pastrarea frumusetii naturale a lemnului, dar sustenabilitatea si performanta ridicata sunt esentiale. La placarea pardoselilor, unde este important ca scândurile sa nu se strâmbe, sa nu se rasuceasca, sa nu se arcuiasca, Accoya® face fata oricaror provocari.

LEMN SUSTENABIL DE ÎNALTA PERFORMANTA

Ideal pentru ferestre, usi, placari, pardoseli si pentru multe alte aplicatii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.