Ghidul Serviciilor
Techno Pro
inapoi la firma 2037 vizite
Poza Aparate de sudura
Pret: 2.790,49 RON
Foto

Aparat de sudura in puncte DIGITAL PULLER 5500 (400V)

TELWIN SpA. Villaverla, Italia

 DESCRIERE:

Aparat controlat de microprocesor, sistem electronic pentru reparat tabla in tinichigerii auto.Dimensiuni reduse, usor de manevrat si usor de intretinut.Asistat de microprocesor asigura un reglaj simplu al parametrilor de sudura.Panoul de comanda multifunctional digital (LCD) permite reglarea tuturor parametrilor.Protectie termica cu termostat.Reglarea timpului de sudura in functie de grosimea de tabla.

DATE TEHNICE:

Tensiune de alimentare: 400 VCurent de sudura maxim : 3800 ADurata activa : 1,5%Factor de putere cosφ: 0.8Putere absorbita: 1.8 kW la 50%Putere absorbita max. 10,5 kW Tensiune de sudura in gol = 5,6V Siguranta fuzibila necesara: 10AClasa de izolatie: HGrad de protectie: IP22Gabarit: 390x260x225 mmGreutate: 21 kg

SET DE LIVRARE:

Ciocan manual pentru tras tablaSteluta 3 colturi (5 buc.)Adaptor stelutaClema de masa

UTILIZARI:

Aparatul permite schimbarea rapida a cablurilor si accesoriilor, executia numeroaselor operatiuni la cald si sudarea in puncte a tablelor.Aceasta metoda de lucru isi gaseste aplicare in atelierele auto si sectoare cu activitati similare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.