Ghidul Serviciilor
Technomaster - Usi Industriale, Usi De Garaj, Automatizari Porti, Bucuresti
inapoi la firma 780 vizite
Poza Avertizare la efractie
Foto

 Avertizare la efractie este un sistem proiectat pentru a preveni accesul neautorizat si tentativele de efractie in spatiul/perimetrul protejat. Acesta este in centrul masurilor de securitate, implementate atat de proprietari cat si de organizatii.

   Un sistem de detectie efractie avertizeaza dispeceratul in cazul tentativelor de efractie , supravegheaza componentele sistemului pentru prevenirea tentativelor de sabotaj, permite armarea si dezarmarea individuala a unor zone protejate, interactioneaza cu sistemul de supraveghere video si control acces. Pornind cu elementele de detectie (detectori infrarosu, microunde, vibratii, geam spart etc.), continuand cu echipamentele de alarmare locala (sirene, flash-uri etc.) si terminand cu unitatile centrale de control si programare. Sistemele de alarma, detectie si avertizare efractie reprezinta varianta ideala de protectie.

   Componentele sistemului:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.