Ghidul Serviciilor
Technomaster - Usi Industriale, Usi De Garaj, Automatizari Porti, Bucuresti
inapoi la firma 780 vizite
Poza Plase insecte
Foto

Plasele anti-insecte asigura protectie optima si permite schimbul de aer intre interior si exterior. Plasele sunt fabricate din fibra de carbon, ceea ce reprezinta o rezistenta mare antirupere. Ochiurile fine nu afecteaza vizibilitatea catre exterior, facand din plasa anti-insecte un accesoriu indispensabil pentru orice fereastra. Plasa anti-insecte reprezinta o necesitate pentru a va asigura zile si nopti linistite. Firma noastra va poate pune la dispozitie mai multe tipuri de plase insecte.    Tipuri plase anti-insecte:

Plasele au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla, transparenta ridicata si rezistenta la actiunea factorilor climatici. Montarea si demontarea lor este simpla si nu implica modificari ale ramei ferestrei. Plasa este rezistenta la razele soarelui si isi mentine culoarea vreme indelungata.

   Avantaje:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.