Ghidul Serviciilor
Technomaster - Usi Industriale, Usi De Garaj, Automatizari Porti, Bucuresti
inapoi la firma 780 vizite
Poza Usi industriale
Foto

 Usi metalice multifunctionale sunt destinate utilizarii in spitale, cantine, arhive, scolii, magazii, in cadrul halelor industriale, sali de cinema etc. Acest tip de usa este cea mai potrivita pentru spatiile unde traficul este intens, fiind disponibila in dimensiuni standard sau speciale si intr-o paleta cromatica variata.    Usi metalice multifunctionale industriale – componenta, structura usa si avantajele ei:

Usa multifunctionala poate fi fabricata cu un canat si cu doua canate, in dimensiuni standard sau speciale si intr-o paleta cromatica variata. Acest tip de usa este usoara, dar totusi solida si are o instalare usoara. De asemenea, indicarea sensului de deschidere nu este necesar. Structura usii este din otel fara urme de sudura, este finisata cu pudra epoxi-poliesterica, iar structura stratului de vopsea este coaja de portocala, anti-zgariere. Clientul are posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de culori RAL. Vopsirea se face in camp electrostatic, avand protectie ridicata impotriva coroziunii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.