Ghidul Serviciilor
Teco, Bucuresti - Echipamente De Sudura Si Consumabile
inapoi la firma 842 vizite
Poza Instalatii de brazare
Foto
Foto

Avantajele folosirii echipamentului de brazare Oxigen-Hidrogen

 

Siguranta: Se elimina buteliile de oxigen si acetilena sub presiune care puteau provoca explozii. Arderea Hidrogen - Oxigen produce numai vapori de apa, deci dispare riscul intoxicarii cu CO2. Nu se stocheaza Hidrogen sau Oxigen. Instalatia produce numai atat cat are nevoie. Nu este necesar purtarea ochelarilor de protectie.

Calitate: Flacara este neutra si concentrata eliminand riscul supraincalzirii pieselor. Datorita temperaturii de 3650°C aliajul de brazare patrunde mai adanc in jonctiune marind rezistenta imbinarii. Generatorul produce o flacara neutra, reducandu-se astfel nuvelul de oxidare in zona imbinarii. Reducerea oxidarii creste durata de viata a imbinarilor.

Reducere costuri: Instalatiile OXYWELD produc gazele necesare din apa demineralizata si curent electric. In felul acesta se economiseste costul gazelor (oxigen-acetilena), costul transportului si inchirierii buteliilor. Prin concentrarea flacarii, care are 3650°C, productivitatea muncii creste de doua - trei ori comparativ cu sistemul conventional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.