Ghidul Serviciilor
Telefonica 2000
inapoi la firma 2248 vizite
Poza Sisteme integrate de securitate
Foto
Foto

TELEFONICA 2000 va ofera 10 ani de experienta in domeniul sistemelor de securitate auto.  Politica noastra este de a promova pe piata romaneasca produse profesionale de cea mai inalta calitate - fiabilitate si tehnologie, tinta fiind satisfacerea clientilor nostrii.  

 

Din gama sistemelor de securitate auto fac parte :- alarme auto profesionale : alarma auto cu telecomenzi si alarma auto pe cheia masinii- alarme moto profesionale- sisteme de parcare : senzori de parcare si sisteme video color- car kit bluetooth (wireless)- pagere si comunicatoare GSM- inchideri centralizate

 

Pornind de la necesitatea protectiei bunurilor si valorilor dvs., vom incerca in cele ce urmeaza sa definim conceptul de securitate si sa realizam conexiunea cu tehnologia de ultima generatie a sistemelor de securitate. Prima masura de securitate care trebuie avuta in vedere este cea de securitate fizica, prin prevenirea accesului la toate nivelurile, aceasta fiind realizata prin intermediul unui sistem de securitate. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.