Ghidul Serviciilor
Tema Energy - Furnizor Solutii Complete In Electroalimentarea De Siguranta, Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Baterii
Foto

Tema Energy are o experienta de peste 15 ani in furnizarea, instalarea, testarea si intretinerea de sisteme de Baterii si acumulatori si sisteme de rafturi, dulapuri si rack-uri seismice pentru Baterii.

Potofoliul nostru acopera toate tipurile majore de baterii: VLA, VRLA, Li-Ion, NiCd.

Suntem specializati in domeniul proiectarii si dimensionarii de sisteme de Baterii pentru aplicatii de Power Supply, UPS, Energy Storage.

Pentru ca intelegem importanta produselor de calitate in aplicatiile critice, reprezentam

unii dintre cei mai mari producatori de baterii si sisteme de stocare energie din lume.

Tema Energy este reprezentantul oficial al Hoppecke Batteries Germania, top 3 in lume in cercetarea, dezvoltarea si productia de baterii si acumulatori cu Plumb, Lithium-Ion si Nickel-Candmiu.

Producatorul asiatic Leoch Batteries este de asemenea partener Tema Energy, bateriile Leoch fiind potrivite pentru aplicatii UPS si telecom PS.

Leoch International Technology Limited, fondata in 1999, este unul dintre cei mai mari producatori de baterii din Asia, fiind listata la bursa din Hong Kong. Gama de baterii Leoch cuprinde: AGM VRLA, VRLA – GEL, Pure Lead, UPS high rate discharge, OPzV, OPzS, auto, etc.

Portofoliul de Baterii furnizate de Tema Energy acopera domeniile:

Tema Energy este unic importator in Romania al urmatoarelor tipuri de baterii Hoppecke:

Acest tip de baterie poate fi utilizata în mod universal in sectorul feroviar ca baterie electrica pentru starter, tractiune sau la bord.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.