Ghidul Serviciilor
Tema Energy - Furnizor Solutii Complete In Electroalimentarea De Siguranta, Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Detectie si stingere incendii
Foto

Siguranta este importanta, indiferent de industria in care activam. In proiectele implementate de Tema Energy punem pe primul plan siguranta oamenilor, a echipamentelor, dar si a mediului.

In cadrul solutiilor integrate va propunem cele mai inovative tehnologii de alertare, prevenire si stingere a incendiilor.

Portofoliul nostru cuprinde Solutii si Servicii complete in acest domeniu:

DETECTIE INCENDII 

STINGERE INCENDII 

CERTIFICARE VdS

VdS este cea mai mare organizatie de experti din Europa pentru protectia contra incendiilor, asigurand cea mai recunoscuta inspectie si cea mai prestigioasa certificare in domeniul protectiei si securitatii la incendiu.

VdS stabileste standarde internationale prin publicarea unui set cuprinzator de norme si linii directoare pentru prevenirea incendiilor si echipamentelor de siguranta.

Certificarile Vds sunt o garantie a calitatii superioare a produselor si serviciilor, un standard esential pentru expertii din domeniu din Germania, Austria si Elvetia, dar recunoscut si aplicat in intreaga Europa, inclusiv in Romania.

SERVICII

Consultanta si Proiectare

Echipa noastra de specialisti identifica solutii personalizate pentru afacerea dvs, astfel incat sa acoperim toate riscurile legate de siguranta impotriva incendiilor. Respectam cele mai inalte standarde de functionare din domeniu, ramanand totodata competitivi din punct de vedere comercial.

Mentenanta

Pentru ca sistemele  de alertare, prevenire si stingere a incendiilor sa functioneze la parametrii pentru care au fost proiectati, este necesar sa se asigure o verficare regulata de catre o echipa de profesionisti special avizati. Tema Energy ofera servicii de verfiicare, intretinere si reparatie a tehnologiilor instalate, in timpul perioadei de garantie si post-garantie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.