Ghidul Serviciilor
Tema Energy - Furnizor Solutii Complete In Electroalimentarea De Siguranta, Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Grupuri electrogene
Foto

DetaliiModifica produs Sterge produs

Gama de grupuri electrogene din portofoliul Tema Energy cuprinde puteri de la 7 la 3.750 kVA si acopera toate aplicatiile: industrial, Data Centere, comercial, constructii si rezidential.

Cu puteri cuprinse intre 7 si 3.500 kVA, acestea sunt motorizate de cei mai mari producatori din domeniu: Cummins, Perkins, Mitsubishi, Volvo, John Deere, Doosan, Lister Petter sau Aksa.

Suntem reprezentanti in Romania ai producatorilor: Cummins Power Generation si AKSA.

Cummins  este o companie infiintata in 1919 in, Columbus, Indiana, Statele Unite ale Americii, fiind recunoscut drept un lider mondial in productia de motoare, alternatoare si grupuri electrogene.

Cummins Power Generation are o experienta de aproape 90 ani in proiectarea si producerea de grupuri electrogene. Compania proiecteaza, produce si intretine sisteme complete de productie a energie electrice folosind componente de la un singur furnizor – Cummins – asa numitul concept The Power of One™.

Tema Energy dispune de echipe de tehnicieni specializati in grupuri electrogene, prin care asiguram intretinerea a sute de generatoare la nivel national, dar si interventii de urgenta sau reparatii complexe.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.