Ghidul Serviciilor
Tentrom Paradise - Copertine, Marchize, Pergole, Parasolare, Chitila / Ilfov
inapoi la firma 2346 vizite
Poza Copertine balcon
Foto
Foto

Protectia balconului dumneavoastra este foarte importanta atunci cand aveti de-a face cu ploi torentiale, calduri extreme sau vant ce poate umple spatiul de praf. Noi va oferim posibilitatea sa protejati balconul si incaperea ce o deserveste cu o copertina solida si un mecanism simplu si usor de folosite. Cumparati cu incredere copertine pentru balconul dumneavoastra!

 

Copertine balcon! Acest sistem de copertine verticale se foloseste cu succes la inchiderea balcoanelor. Poate fi insa folosit si in alte situatii, cum ar fi protejarea de soare a fatadelor magazinelor sau copertina pentru terasa.

Creeaza conditii confortabile de temperatura pe timp de vara si protejeaza de intemperii iarna.  Este o modalitate foarte eficienta de a va proteja balconul dar si restul casei. Firma noastra comercializeaza copertine pentru balcon si copertine retractabile adaptabile unor arhitecuri de spatiu dintre cele mai diverse.

 

Copertine balcon Bucuresti – Protectie impotriva intemperiilor

 

Copertina pentru balcon este ideala in umbrirea balcoanelor, creand confort termic vara, iar iarna protejeaza balconul de vant, ploaie si ninsoare . De asemenea vara este foarte eficient in stoparea razelor solare si a prafului.

Daca locuiti intr-un bloc cu apartamente superioare, copertina pentru balcon va protejeaza si impotriva eventualelor reziduri sau obiecte ce pot veni de deasupra. Stopeaza si murdaria provenita de la pasari sau alte vietati ce va pot deranja confortul de a avea un balcon curat si aspectuos. Dar daca locuiti la casa atunci ar fi practic sa folositi copertine pentru intrarea in casa si copertine mobile.

Iarna cand ninge din abundenta, zapada va fi acumulata pe copertina si nu in balcon, ceea ce face ca inlaturarea zapezii sa fie mai usoara si nu o munca titanica cu zapada inghetata. De asemenea se asigura impermeabilitate si protectie impotriva ultravioletelor.

copertine-balcon

Copertine balcon Bucuresti – Proprietati tehnice

 

O proprietate a copertinei verticale pentru balcon, este faptul ca aceasta coboara si urca in plan vertical. Copertina se ancoreaza pe balustrada.

Copertina este dotata cu brate articulate, care, cu ajutorul unor arcuri interioare pot asigura o buna elasticitate la deschiderea si inchidereaacestora.

De asemenea, copertina se poate extinde si fata de balustrada. Datorita acestui lucru, prin extindere sistemul de copertina, da posibilitatea de ventilatie a balconului. Acelasi sistem de ventilatie se poate observa si la inchiderea unei terase cu sticla sau prelata transparenta.

Sistemul mecanic al copertinei permite acesteia sa se ruleze usor pe tambur, ce este actionat  de un mecanis simplu cu manivela. Datorita simplitatii sale, sistemul copertinei pentru balcon este foarte practic si usor de utilizat.

Optional copertinele se pot motoriza prin comutator sau telecomanda. De asemenea, pot fi dotate cu senzori de vant (pentru protectie impotriva rafalelor, evitandu-se ruperea acestora) si senzori de soare(pentru deschiderea automata in zilele insorite).

 

Copertine balcon Bucuresti – Gama de culori si materiale

 

Gama de materiale este se compune din posibilitatea de a aalege intre protectia prin folie transparenta, sau cu material textil acrilic.  Puteti opta astfel intre o protectie ce sa va asigure si vizibilitate sporita cu ajutorul foliei transparente.

Va oferim posibilitatea sa alegti intre mai multe culori. Nu trebuie decat sa ne spuneti ce culoare ati prefera si noi va vom expune posibilitatile de a crea o astfel de copertina pentru balconul dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.