Ghidul Serviciilor
Tentrom Paradise - Copertine, Marchize, Pergole, Parasolare, Chitila / Ilfov
inapoi la firma 2346 vizite
Poza Copertine terase
Foto

Copertine terase – Gradina sau restaurantul dumneavoastra vor fi bine protejate cu ajutorul acestor copertine pentru terase ce transforma o dimineata ploioasa intr-un loc placut pentru micul dejun si o dupa-amiaza calduroasa intr-o oaza de racoare. Comandati cu incredere de la noi copertine pentru terase.

Copertine terase – Aceste copertine pentru terase sunt modalitati optime de inchidere a spatiilor deschise. Moderne, fiabile si practice, copertinele pentru terase izoleaza fara a limita libertatea de miscare.

Cu brate retractabile sau folosind profile fixe, copertinele pentru terase comercializare de noi sunt adaptabile oricarui tip de spatiu.

Folosite atat pentru inchiderea balcoanelor, cat si pentru inchiderea teraselor, copertinele umbresc si protejeaza eficient. Indiferent de tipul suprafatei acoperite (terase fier forjat, terase policarbonat sau  terase lemn), copertinele pentru terase raman alegerea optima.

Materialele folosite pentru izolare pot fi prelate transparente sau compusi textili teflonati si impermeabili.

Designul, folosirea componentelor inoxidabile si a panzei tratata special, fac, din alegerea copertinelor pentru terase, o alegere justa.

 

Copertine terase – Tipuri

 

Pe piata exista o gama diversificata de modele de copertine terase, astfel incat producatorii sa satisfaca intr-o masura cat mai mare toate preferintele si cerintele clientilor si sa ofere produsele pe care acestia si le doresc.

copertine terase

Tipuri de copertine pentru terase:

 

Copertine mobile

 

 

Copertine fixe

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.