Ghidul Serviciilor
Tentrom Paradise - Copertine, Marchize, Pergole, Parasolare, Chitila / Ilfov
inapoi la firma 2346 vizite
Poza Marchiza
Foto

Marchiza este o invelitoare excelenta pentru balconul, fereastra sau chiar terasa dumneavoastra. Se monteaza usor pe orice tip de arhitectura. Protejeaza perfect impotriva soarelui dogoritor de vara si impotriva prafului si a reziduurilor ce pot intra in casa dumneavoastra. Contactati-ne rapid pentru a va proteja cu ajutorul marchizelor noastre!

Marchiza! Indiferent ce doriti sa protejati, marchizele acopera facil si eficient. Asemanatoare copertinelor pentru terase si copertinelor pentru balcoane, marchizele se diferentiaza in plan estetic, personalizand spatiile acoperite.

Generic vorbind, marchizele sunt sisteme de protectie acatuite din copertina si dintr-o armatura (din aluminiu sau PVC) ce sustine copertina. Diferit de copertina simpla, marchizele propun o diversitate de forme, o armonizare cu arhitectura locului unde vor fi montate.

Marchizele comercializate de noi, sunt disponibile intr-o vasta gama de armaturi, tipuri de acoperire, dimensiuni, automatizari si culori. Ofertele noastre includ, pe langa binecunoscutele marchize terase si marchize balcon, orice alt tip de marchize: marchize intrari, marchizeferestre sau marchize gradini.

 

Marchiza – Aspecte generale si recomandari

 

Concepute sa satisfaca cele mai diverse nevoi, marchizele umbresc si izoleaza asigurandu-va, atat intimitatea, cat si nevoia de frumos.

Marchizele exterioare pot fi de trei tipuri: ajustabile, fixe sau mixte (care imbina zonele fixe cu brate ajustabile). Spre deosebire de cele fixe, marchizele retractabile (puteti alege si o copertina retractabila) permit reglarea luminozitatii datorita lamelelor culisante.

Indiferent ce tip de marchiza alegeti, materialul textil poate fi montat tensionat sau cu falduri. Actionarea marchizelor retractabile se poate face manual (cu ajutorul unei manivele), sau electic (prin intermediul telecomenzii sau intrerupatorului).

Daca alegeti o marchiza retractabila, puteti opta pentru unul din cele trei tipuri disponibile. Marchize necasetate – lasa bratele ?i materialul textil neprotejat cand sunt închise. Marchize casetate (asemanatoare rulourilor transparente casetate pentru terase) protejeaza complet panza ?i bratele armaturii la inchidere. Marchize semicasetate – accesorizate cu o cutie care protejeaza doar o parte a materialului textil.

marchize-marchiza-retractabile-terasa

Marchize – Un confort sporit

 

Pentru confort sporit si durabilitate crescuta, marchizele pot fi automatizate suplimentar cu senzori de vant, lumina sau temperatura. Senzorul de temperatura actioneaza automat machiza, daca temperatura exterioara creste sau scade sub un anumit nivel.

Senzorul de vant detecteaza situatiile ce pericliteaza integritatea marchizei, actionand, la nevoie, inchiderea acesteia. Iar senzorul de lumina ajusteaza partile culisante, pentru un plus de confort si protectie.

Intretinerea unei marchize nu necesita un tratament special. La intervale regulate, se sterg cu o carpa umeda sau se scutura de praf, deschizand si inchizand succesiv sistemul). Daca sistemul este fix,  stergerea prafului se realizeaza cu ajutorul unei perii sau a unui pamatuf electrostatic.

 

Marchiza – Caracteristici

 

 

O terasa frumos aranjata si decorata nu este completa fara o protectie adecvata, astfel ca o marchiza terasa trebuie sa fie nelipsita dintr-o locuinta, mai ales atunci cand spatiul exterior conteaza mult pentru tine si familia ta. Marchiza pentru terasa este un sistem simplu si elegant folosit la terase, ferestre sau intrarea intr-o locuinta, fiind o alegere inteligenta atunci cand se doreste o protectie eficiente in orice anotimp al anului.

Importanta pe care o are o copertina pentru terasa nu trebuie neglijata sub nicio forma deoarece aceasta prezinta multe avantaje pentru o casa, motiv pentru care aceasta trebuie achizitionata cu mare grija, luand in calcul atat caracteristicile sale, cat si pretul, pentru ca acest produs sa fie o investitie avantajoasa. In plus, odata ce ai achizitionat marchize pentru terase poti sa te bucuri in voie de priveliste, lucru care nu este posibil atunci cand ferestrele tale au jaluzele clasice sau rulouri pentru geam.

marchize-marchiza-retractabile-terasa

Ce avantaje prezinta o marchiza pentru terasa?

 

Indiferent de stilul decorativ al locuintei tale, marchiza de terasa de terasa reprezinta o solutie eficienta pentru a-ti proteja casa de conditiile meteo, dar este si un produs care iti infrumuseteaza locuinta si ofera un aer aparte casei tale.

 

Avantajele unei marchize pentru terasa sunt urmatoarele:

 

-principalul avantaj pe care il are o marchiza pentru terasa este acela ca protejeaza in mod eficient interiorul casei, balconul sau terasa de fenomenele meteo nefavirabile, de razele soarelui, de lumina sau de caldura;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.