Ghidul Serviciilor
Tentrom Paradise - Copertine, Marchize, Pergole, Parasolare, Chitila / Ilfov
inapoi la firma 2346 vizite
Poza Rulouri transparente pentru terase
Foto

Rulouri transparente pentru terase (casetate)- Cand ne referim la un sistem tip terase inchise cu folie de plastic, vorbim despre rulouri transparente pentru terase. Aceste rulouri se instaleaza simplu si rapid, la fel ca si cel cu capse si bride.

Materialul din plastic transparent este incadrat intr-o caseta de aluminiu cu ajutorul careia se manevreaza aceste rulouri pentru terase. Acestea sunt asemanatoare unor copertine retractabile (copertine pentru terase,  copertine pentru balcon sau copertine pentru intrarea casei).

Poate fi actionat manual sau cu ajutorul unui motor ce poate retrage automat ruloul transparent, beneficiind astfel de o terasa inchisa.

 

Rulouri transparente pentru terase – Rezistenta la intemperii

 

Majoritatea celor interesati care aud de aceste rulouri transparente casetate, sunt imediat interesati de avantajele pe care acest sistem cu plastic le are fata de rulourile simple, din punct de vedere al rezistentei la intemperii.

1) O mai buna izolare

Aceste rulouri transparente pentru terase ajuta la o cat mai buna izolare a teraselor, foisoarelor sau a balcoanelor.  Acest fapt se datoraza casetei de aluminiu a acestui rulou transparent, ce este dotata cu anumiti peri de etansare. Prelata din plastic pentru inchiderea terasei este ideala pentru protectia spatiului dumneavoastra.

2) Retine caldura

Orice terasa inchisa cu acest sistem poate face fata fara probleme vantului, ploilor sau zapezii. Datorita acestei folii de plastic (rulouri transparente casetate) transparent groase de 8 mm si a etansarii, caldura este retinuta in interior pentru o vreme indelungata.

rulouri-transparente-pentru-terase-casetate-balcon-foisoare

Rulouri transparente pentru terase – Caracteristici tehnice

 

Dimensiunile unui rulou transparent casetat de exterior sunt de 4.5 m lungime si 3.25 m inaltime. Aceste indicatii metrice se articuleaza perfect pentru inchiderea terasei dumneavoastra.

Plasticul transparent este flexibil si se poate mula pe orice dimensiuni prevazute de un rulou casetat.

Rularea prelatei transparente se face cu ajutorul unui tambur ce actioneaza ca in cazul unei copertine retractabile. Terasele inchise cu folie transparenta actioneaza ca niste pereti de vant. 

Din punct de vedere estetic, acest sistem cu rulouri transparente pentru terase, datorita foliei retractabile, ofera o imagine discreta si in deplina consonanta cu restul incaperii.

rulouri-transparente-pentru-terase-casetate-balcon-foisoare

Rulouri transparente pentru terase – Utilizari diverse

 

Sistemul este potrivit nu numai pentru inchiderea teraselor, dar si pentru inchiderea cafenelelor. Se pot folosi pt restaurante si orice spatiu exterior.

1) Asigura etanseitatea

Copertina verticala cu cadru este un sistem de protectie vertical, cu un rulou transparent de exterior gros de 0.8 mm rezistent.

El se poate incadra intr-o caseta de aluminiu avand pe lateral, in interiorul aluminiului, peri ce asigura etanseitate intre spatiul de afara si cel interior. Un astfel de rulou transparent casetat este foarte bine protejat.

Cadrul, confectionat din trei profile de aluminiu, ofera o acoperire ideala si etansarea materialului plastic de acoperire.  Mecanismului cu rulouri transparente pentru terase (casetate) garanteaza buna functionare a constructiei.

2) Design ingenios

Designul ingenios al acestor rulouri transparente casetate si a ghidajelor din profile de aluminiu, confera protectie maxima impotriva vantului si a ploii. Creand, pe de o parte, iluzia spatiului inchis si, pe de alta parte, a celui deschis. Va oferim un rulou casetat discret si foarte eficient.

rulouri-transparente-pentru-terase-casetate-balcon-foisoare

Rulouri transparente casetate pentru terase si foisoare

 

Specificul modern al dezvoltarii afacerilor, impune cerinte speciale asupra aspectului obiectelor. Avantajele sunt oferite teraselor cu un numar mare de elemente transparente, care lasa o multime de lumina sa patrunda. Ele permit clientului sa evalueze estetica terasei, iar patronului sa o demonstreze.

De asemenea, aici pot avea loc intalniri de afaceri, iar un spatiu luminos, chiar daca este inchis, devine mult mai favorabil comunicarii. Cea mai recenta tendinta in arhitectura pentru terase, este utilizarea de rulouri transparente casetate ca delimitare spatiala. Sunt usoare, convenabile si mobile. Pe piata constructiilor exista multe materiale cu caracteristici diferite, datorita carora sortimentul de perdele transparente, este limitat doar de imaginatia clientului.

rulouri-transparente-pentru-terase-casetate-balcon-foisoare

Rulouri transparente pentru terase exterioare Bucuresti pret

 

Rulourile transparente exterioare din folie au aparut pe piata de foarte mult timp, dar putini sunt cei care stiu despre ele si despre existenta lor in Bucuresti. In prezent nu exista multe companii producatoare de rulouri transparente pentru terase exterioare de plastic.

Cu toate acestea, acest tip de produs reprezinta o solutie simpla si, cel mai important, nu sunt costisitoare pentru verande, terase, foisoare, hale si alte spatii deschise. Astfel de rulouri transparente exterioare sunt sigure, nu prezinta colturi si detalii ascutite in constructia lor. De asemenea, produsele difera in aspectul estetic si in culoare.

rulouri-transparente-pentru-terase-casetate-balcon-foisoare

 Rulouri transparente pentru terase – Unde pot fi folosite

 

Cu niste rulouri transparente ieftine poti transformati aspectul verandei sau terasei. Principala sarcina a rulourilor exterioare  transparente casetate, este de a proteja spatiul interior de vremea nefavorabila si de insectele enervante. Se poate, de asemenea, remarca faptul ca rulourile exterioare pastreaza confortul termic la interior.

Prin urmare, ele pot fi folosite in orice moment al anului. In acelasi timp, pentru incalzirea interiorului, este recomandabil sa utilizezi un incalzitor. Cu astfel de produse, terasa va deveni luminoasa, iar zona inconjuratoare va fi vizibila.

 

Rulouri transparente casetate pentru foisor

 

Cu rulouri exterioare ieftine, poti folosi foisorul chiar si in sezonul rece. In acest caz, nu ai nevoie sa inchizi acest spatiu cu geamuri scumpe si ferestre din plastic.

Pentru a acoperi foisorul, trebuie sa efectuezi o masuratoare preliminara, apeland la un specialist. Acoperirea foisorului cu rulouri exterioare transparente,  iti va permite sa petreci timp confortabil chiar si in zilele de toamna tarzie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.