Ghidul Serviciilor
Teo Service
inapoi la firma 2172 vizite
Poza Bine ati venit la Teo Service!
Foto

Pentru cei care manifestă o grijă specială faţă de autoturismul propriu, Teo Service oferă servicii complete şi facilităţi pentru a asigura confortul şi siguranţa necesară în efectuarea formalităţilor şi reparaţiilor.

Service-ul Teo Service din Braila este locul unde problemele automobilului tau isi gasesc rezolvarea in cel mai scurt timp posibil. Aici beneficiezi de consultanta gratuita din partea personalul nostru foarte bine pregatiti precum si de sfaturi technice si de intretinere pentru a preintampina eventualele probleme ce s-ar putea ivi in viitor.

 

Aici esti primit cu caldura si intelegere,siguranta ta este importanta pentru noi.

 Service-ul este autorizat RAR.

Operatiunile de reparatii, diagnoza si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat sunt la un inalt nivel calitativ.

 

Dotarile tehnice de ultima generatie permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, directie, suspensie, climatizare, de asemenea reparatii mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie, service roti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.