Ghidul Serviciilor
Cabinet Terapie Bowen Bucuresti - Terapeut Luiza Predescu
inapoi la firma 17 vizite
Poza Ce trateaza terapia Bowen
Foto

Terapia Bowen este foarte eficienta intr-o multitudine de afectiuni , intre care enumeram doar cateva:

alergii, angina, artrite, astm, atacuri de panica, crampe, depresie, drenare limfatica, dureri de provenienta diversa, discopatii, incontinenta urinara, indigestii, infertilitate a cuplului, lumbago, leziuni datorate activitatii sportive, menstre dureroase sau neregulate, migrene, probleme ale rinichilor, prostatei, afectiuni cardiace, tiroidiene, poliartrita reumatoida, reumatism, scolioza, spondiloza, sciatica, stress, etc.

Este important de stiut ca , acolo unde nu poate vindeca , bowtech amelioreaza semnificativ starea de sanatate  si  ca , indiferent de motivul pentru care alegeti aceasta terapie , beneficiile se vor adresa intregului dvs . organism , reechilibrandu-l .  Calitatea vietii se imbunatateste considerabil.

Ca sa puteti aprecia corect eficienta acestei terapii , trebuie sa stiti ca in Australia ( tara de provenienta) bowtech este o terapie inclusa in sistemul asigurarilor de sanatate .

Desigur , oricate informatii ati primi despre terapia Bowen, nimic nu se compara cu o sedinta de terapie in urma careia veti intelege ce ii motiveaza pe aceia care deja s-au vindecat , sa revina la intervale mai mari pentru tratamente preventive  si de ce multe persoane sanatoase prefera o sedinta de terapie Bowen uneia de masaj , efectul de relaxare fiind mai profund , de durata mai mare si cu beneficii multiple.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.