Ghidul Serviciilor
Carmen Badila - Terapie Florala Bach, Psihoterapia Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 747 vizite
Poza CONSULTATII REMEDII FLORALE BACH
Foto

Pentru programari, va rog sa sunati la 0740.538.123 sau sa trimiteti un email la carmen@terapie-florala.ro.

De ce ai avea nevoie de terapia florala Bach? 

Esti timid? Esti gelos, suspicios sau razbunator? Ai temeri inexplicabile cu palpitatii si stari depresive si medicul ti-a spus ca suferi de atac de panica? Suferi de anxietate? Esti disperat ?

Ai insomnii? Esti nehotarât? Nu stii ce vrei dar stii sigur ce nu mai vrei? Ti-e tema de esec? Ai senzatia ciudata ca ceva rau se va întâmpla (anxietate anticipatorie)? Preferi sa stai singur, sa nu te amesteci cu ceilalti – fobie sociala?

Te simti vinovat sau responsabil pentru ce li se întâmpla celorlalti? Suferi de pe urma unui divort? Dar de depresie?Menopauza te bulverseaza? Fiul tau adolescent este coplesit de schimbarile datorate vârstei? Esti afectat peste masura de o dezamagire în iubire? Ai pierdut pe cineva drag si ti-e greu sa te regasesti?

Nu mai ai încredere în propriile decizii si trebuie sa ceri mereu sfatul cuiva? Te simti abuzat peste masura si nu stii cum sa iesi din aceasta situatie? Somnul nu mai este odihnitor si-ti dai seama ca esti peste masura afectat de stres? Ai pierdut bucuria de a trai?

Preferi sa te refugiezi în trecut sau într-o lume imaginara?
Preferi sa iesi cu prietenii în fiecare seara si alcoolismul nu e departe de a face parte din viata ta?
Ti-e frica de întuneric, de câini, de spatii înguste (claustrofobie), de stafii, de accidente sau ai agorafobie?

Esti intolerant? Esti posesiv? Esti nemultumit de toata lumea? Numai ceilalti sunt de vina pentru ceea ce ti se întâmpla? Ai mania ordinii si a curateniei si esti nemultumit de propria persoana? Ai diverse fobii? Esti peste masura de corectiv cu cei din jur? Folosesti medicamente antidepresive? Esti stresata de bulimie si nu i te poti împotrivi?

Daca ai raspuns afirmativ la cel putin una din întrebarile din coloana din stânga, ar fi bine sa stii ca exista o terapie florala Bach – 100% naturala (din flori), fara efecte adverse- care te poate ajuta prin schimbarea atitudinii fata de factorii externi sa te confrunti cu situatia care se pare ca ti-a scapat de sub control. Este important sa-ti constientizezi problemele mental emotionale sau comportamentale si sa stii ca trebuie sa participi activ la procesul de vindecare.

Aceasta terapie este o terapie complementara si nu exclude vizita la medic pentru evaluare, diagnosticare si tratament.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.