Ghidul Serviciilor
Carmen Badila - Terapie Florala Bach, Psihoterapia Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 747 vizite
Poza Remedii florale
Foto

Remedii pentru frica
 
Fie ca este vorba de teama de consecintele unei îmbolnaviri, sau de teama unei pierderi, sau de teama de necunoscut, sau de teama fara motiv, sau chiar de atac de panica, oricare dintre aceste frici poate fi cu usurinta eradicata folosind cele 5 remedii florale din aceasta grupa, câte unul sau în combinatia specifica fiecarei persoane în parte, functie de starea în care se afla la momentul interviului.

Remedii pentru nesiguranta
 
Sovaiala si nesiguranta pot afecta pe fiecare dintre noi din când în când. Dr. Eduard Bach, prin studiile si experientele sale a concluzionat ca 6 remedii florale acopera toate nuantele acestor emotii negative.

 
Remedii pentru singuratate
 
Singuratatea poate fi considerata o consecinta fireasca a dezvoltarii în exces a unor tendinte comportamentale.
 
Remedii pentru hipersensibilitate la influentele externe
 
De multe ori în viata se întâmpla ca influenta celor din jur sa ne determine sa renuntam la înfaptuirea „legendei personale”, sau din contra, sa-i influentam noi pe altii într-o directie nu tocmai constructiva.
 
Remedii pentru descurajare si disperare
 
În opinia Dr. Bach, cele 8 remedii florale acopera toate fatetele starilor emotionale negative la care se refera aceasta grupa. Multi practicieni considera ca aceasta grupa reprezinta cheia de bolta a acestei terapii.
 
Remedii pentru grija exagerata pentru bunastarea celorlalti
 
În opinia Dr. Bach, cele 8 remedii florale acopera toate fatetele starilor emotionale negative la care se refera aceasta grupa. Multi practicieni considera ca aceasta grupa reprezinta cheia de bolta a acestei terapii.
 
Remedii pentru dezinteres fata de realitatea prezenta
 
Exista 7 remedii florale Bach care cuprind toate tipurile de manifestare a dezinteresului fata de realitatea prezenta.

 
Rescue remedy
 
O combinatie de 5 remedii florale pe care Dr. Edward Bach a creat-o special pentru situatii de criza (cel mai des utilizat), Rescue Remedy anuleaza efectele imediate datorate socului emotional care poate avea cauze minore sau majore.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.