Ghidul Serviciilor
Terapie Pentru Miscare, Centru De Fizioterapie Bucuresti
inapoi la firma 674 vizite
Poza Fizioterapie
Foto
Foto
Foto
Foto

Fizioterapia este stiinta care studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici (masaj, exercitiu fizic regulat, apa, caldura, lumina sau electricitate) asupra organismului, cu scopul de a preveni sau trata anumite afectiuni.

Indicatiile fizioterapiei:

Beneficiile fizioterapiei:

Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation)

Terapia cu laser este un tratament ultramodern ce foloseste unde electromagnetice, aparut dintr-o necesitate de a oferi rezultate mai rapide si mai eficiente pacientilor. Cu toate acestea, laserul nu trebuie privit ca o solutie magica, ci ca un instrument terapeutic util in combinatie cu celelalte tipuri de tratament pentru ameliorarea sau vindecarea unei game variate de afectiuni.

Principalele actiuni terapeutice: – reduce inflamatiile – amelioreaza durerea – scade contractura musculara – imbunatateste microcirculatia – stimuleaza cresterea intracelulara a multor enzime – sporeste circulatia oxigenului; – ajuta biostimularea; – contribuie la cicatrizarea mai rapida a leziunilor; – creste energia celulelor.

Electroterapia

Electroterapia reprezinta una dintre cele mai eficiente forme de terapie fizica, ce utilizeaza diferite forme de curent electric si energie, derivate din curentul de inalta frecventa sau de joasa frecventa. Electroterapia isi gaseste utilitatea in tratarea a numeroase afectiuni.

Terapia cu ultrasunet

Terapia cu ultrasunet reprezinta o metoda moderna, larg folosita, de tratare a diferitelor afectiuni, care presupune aplicarea terapeutica a campului electric de inalta frecventa asupra organismului uman.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.