Ghidul Serviciilor
Bolta Rece, Restaurant, Terasa - Bucuresti
inapoi la firma 288 vizite
Poza Meniu Nunta 250 Lei
Foto

Sampanie si piscoturi la primirea invitatilor

Selectie de antreuri reci

Salata asiatica de pui in cosulet de foietaj

Rulouri din sunca de Praga cu salata de cruditati

Rulada de cascaval cu gorgonzola,nuca si rozmarin

Galantina de curcan cu fructe exotice

Barcuta din ardei rosu cu branzeturi fine

Duo de mozzarella cu rosii Cherry

Salata din icre de crap pe rondea de lamaie

Selectie de masline si castravete verde

Specialitatea Bucatarului Sef

File de salau meuniere cu sos de capere si lamaie servit cu buchetiera de legume in aburi

Traditional romaneste

Sarmalute in foi de varza cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute

Fel principal

Muschiulet de porc la gratar, piept de pui la gratar si carnaciori specialicu garnitura de cartofi condimentati la cuptor

Salata de varza alba proaspata

Chifle proaspete

Aranjamente de fructe pe mese

Banane, mere si struguri

Alune, covrigei sarati

Tortul mirilor - personalizat

Pachet de bauturi open bar

Whiskey J&B

Vodka Absolut

Martini alb

Gin Beefeater

Campari

Vin alb Sauvignon Blanc de ceptura-demisec

Vin rosu Feteasca neagra ceptura-demisec

Campari orange, Vodka cola, Gin tonic

Coca Cola, FantaKinley, Cappy Pulpy

Apa minerala Borsec

Apa plata BorsecCafea espresso

Decoratiuni incluse

Fete de masa rotunde si servete individualeHuse scaune, esarfeDecor masa prezidiu

Decor scara balustrade

Decor primire cu sampanie (piramida sticla sau suport din fier forjat)Organigrama salii si numere pentru mese

Vaze sticla cu oglinda sau suporti pentru aranjamente florale si fructe

Stalpisori pentru sustinere lumanari cununie

Cutie pentru dar

Alte servicii la cerere

DJ profesionistFormatie muzica live

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.