Ghidul Serviciilor
Mica Elvetie Restaurant
inapoi la firma 1551 vizite
Poza Blue Gourmet
Foto

Ghidat de pasiunea si experienta incontestabila în ale gusturilor desavârsite, Chef Jakob Hausmann, maestru în arta culinara, a creat exclusiv pentru pasagerii si echipajele Blue Air o varietate de meniuri, dupa retete internationale renumite, dar cu accent pe calitatea si prospetimea ingredientelor românesti, de sezon, care sa va satisfaca papilele gustative si sa va încânte simturile.ASPECTUL, PREZENTAREA MENIULUI SI MAI ALES GUSTUL SUNT DEFINITORII

si de aceea Chef Hausmann va propune o gama variata de retete delicioase si sosuri cu diverse arome si culori, care sa delecteze la început privirea si apoi papilele gustative.

Grija si respectul pentru cei care servesc masa la înaltime, nu se încheie aici. Abordarea responsabila fata de mediul înconjurator constituie datoria noastra, a tuturor, fata de societate si de starea de sanatate a planetei. Astfel, toate ambalajele, tacâmurile si caserolele folosite la bord sunt din materiale reciclabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.