Ghidul Serviciilor
Parliament, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 1501 vizite
Poza Leisure si business
Foto

Sprijinind atat segmentul de leisure cat si cel de business, am incercat sa construim pentru cel din urma, un mediu adaptat cerintelor actuale. Astfel, prin cele 3 sali de conferinta pe care le punem la dispozitie, putem sustine orice tip de activitate corporate.

Fie ca este vorba despre o intalnire de afaceri, o lansare noua de produs, o sedinta de team building, hotelul nostru poate oferi spatii versatile, care sa se muleze pe orice tip de cerinta.

Pe langa inchirierea spatiilor de meeting si a echipamentelor specifice, venim in intampinarea clientilor corporate cu servicii de coffee break, business lucnh, brunch sau orice alta varianta care poate aduce un plus garantat evenimentului organizat.

Echipa noastra de vanzari este intotdeauna pregatita sa va preia solicitarea, sa o analizeze si sa va propuna cele mai bune solutii de meeting si catering, lasandu-va timpul liber pentru a pregati prezentarea sau planul de sedinta care va conduce catre atingerea goal-urilor companiei.

Nu ramane decat sa ne contactati fie direct, prin intermediul emailului sau telefonic, insa puteti opta si pentru a ne lasa un mesaj in pagina de contact. Vom fi mai mult decat incantati sa luam parte la succesul sedintei planificate!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.