Ghidul Serviciilor
Parliament, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 1501 vizite
Poza Organizari mese festive
Foto

Exista si situatii cand, un mediu de lucru mai familiar, poate conduce catre rezultate mari. Tocmai de aceea, va propunem sa descoperiti cele 2 Sali de conferinta, de dimensiuni mai reduse, care insa urmaza aceeasi linie, aceea de a oferi servicii de business calitative, prin dotarile de business si printr-o echipa ce va poate asista in orice moment.

Porind de la un set-up de 25 de persoane in U-Shape si ajungand pana la 30-35 persoane in aranjament teatru, puteti creiona planul unei sedinte reusite. Nu lipsesc dotarile specifice, printre care mentionam videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, internet Wi-FI. Totul pregatit pentru orice tip de eveniment care se muleaza pe coordonatele salilor.

Bineinteles, pachetele de coffee break si business lunch va pot fi oferite la cerere, construind astfel imaginea unui eveniment all inclusive de calitate.

SALA BUSINESS ROOM PARTER in cifre 

60 mp, U-Shape: 25 persoane, Classroom: 24 persoane, Teatru: 30 persoane

SALA GREEN HOUSE etajul 5 in cifre 

60 mp, U-Shape: 20 persoane, Classroom: 20 persoane, Teatru: 30 persoane

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.