Ghidul Serviciilor
Parliament, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 1501 vizite
Poza Sala Panorama
Foto

Unul dintre miturile preferate sugereaza idea ca ne folosim doar 10% din capacitatea creierului. Este o idee destul de atragatoare, sugerandu-ne ca practic putem realiza si descoperi mult mai mult, doar daca stim sa profitam de cele 90 procente ramase neutilizate. Gasim oare inspiratia de a schimba procentele sau este doar un mit si de fapt lucrurile stau diferit?

Ceea ce stim cert, este insa faptul ca un mediu de lucru placut, un ambient primitor, conduce catre reusita. Si pentru ca impartasim acest fapt, va indemnam sa descoperiti sala Panorama. Cu o perspectiva inedita asupra Palatului Parlamentului, cu o viziune de ansablu al mixului arhitectonic al Bucurestiului, ce leaga noul de vechi, sedinta pe care o planificati, nu poate fi decat un real succes.

Avand posibilitatea de a opta intre diferitele tipuri de set up, de la un U-Shape de 50 persoane, pana la un aranjament in teatru de 100 persoane, sala Panorama este ideala pentru diferitele evenimente de business. Micul foaier al salii, in care aroma cafelei de dimineata nu poate decat sa inspire, alaturi de cele doua terase, creaza mediul perfect de business.

Sala dispune de videoproiector cu pointer, ecran de proiectie, flipchart si whiteboard, internet Wi-Fi, climatizare, sonorizare, precum si un microfon fix , respectiv unul mobil. Toate oferite in pachete de servicii avantajoase, customizate in functie de fiecare client.

Asigurati-va un eveniment reusit, intr-un cadrul prietenos si alaturi de un staff dedicat!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.