Ghidul Serviciilor
Window Solution - Producator Termopane Salamander
inapoi la firma 82 vizite
Poza Jaluzele
Foto

Jaluzele Verticale pentru  ferestre si  usi se monteaza la interior si sunt realizate din lamele textile verticale. Sunt foarte elegante si au o actionare simpla, cu lantisor. Asigura umbra si racoare naturala.

Sunt realizate din lamele textile dispuse vertical cu latimi de 89 mm sau de 127 mm. Pentru aceste produse iti punem la dispozitie o gama foarte variata de modele si culori din care le poti alege pe cele pe care le preferi.

Sunt foarte practice, intrucat asigura racoarea naturala chiar si in cele mai caniculare zile. De asemenea, permit reglarea luminozitatii pana la nivelul convenit, pentru confortul optim din orice moment al zilei.

Se pot deschide in functie de preferintele tale: standard (in aceeasi parte cu snurul), incrucisat (in partea opusa snurului), cortina (pe mijloc) sau lateral (in parti). Se monteaza la ferestre sau la usi, pe perete sau tavan. Se actioneaza cu snur cu bile (folosit pentru baleierea lamelelor textile) si cu snur simplu (folosit pentru plierea lamelelor textile).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.