Ghidul Serviciilor
Window Solution - Producator Termopane Salamander
inapoi la firma 82 vizite
Poza Plase Insecte
Foto

Plasele de insecte din aluminiu pentru termopane Salamander produse de firma noastra asigura o protectie deosebita impotriva insectelor. Plasele permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator si au scopul de a opri patrunderea insectelor in locuinta.
Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastra termopane rehau si mai mult, plasele de insecte reprezinta o necesitate pentru a avea nopti linistite.

Plasele de tantari pentru termopane Salamander pot fi pe balamale  ( deschidere normala ) sau tip rulou (deschidere de sus in jos).

Sistemul de plase insecte clasic de protectie impotriva insectelor pentru usi si ferestre.  Cu o structura clasica, simpla si design eleganta, potrivit atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, acestea se pot monta si demonta de cate ori este nevoie. Recomandam sa fie indepartate pe timpul iernii, pentru a le proteja de intemperii si pentru a le asigura o durata de exploatare indelungata.

Sistemul de plasa insecte tip rulou este una dintre cele mai fiabile variante de plase acestea fiind casetate. Aceasta va protejeaza de factorii exteriori iar montarea si actionarea lor nu necesita mult spatiu. Caseta, ghidajele si lamela de actionare fiind extrudate din aluminiu si plasa insecte din fibra de sticla, ceea ce  confera produsului o durata de viata mare. Posibilitatea de a va configura pe comanda orice culoare din gama ral.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.