Ghidul Serviciilor
Window Solution - Producator Termopane Salamander
inapoi la firma 82 vizite
Poza Usi De Garaj
Foto

Usi de garaj sunt realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

Lucram cu 4 tipuri de panouri: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in serie in culoarea alb trafic RAL 9002, dar si, suplimentar in culori preferentiale. Usile de garaj au lamele cu aceeasi inaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele sunt impartite in mod egal. Astfel, imbinarile dintre panouri devin invizibile in momentul in care usa de garaj este inchisa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.