Ghidul Serviciilor
Teraforce - Sobe De Teracota Si Seminee, Bistrita-Nasaud
inapoi la firma 3383 vizite
Poza Teraforce - detalii firma
Foto

Teraforce este specializata în arderea pamântului pentru producerea în mod traditional manual a pieselor pentru sobe de teracota, piese pentru seminee cu fumuri, caramida pentru sobe mobile.Situata în Comuna Livezile, judetul Bistrita-Nasaud, înfiintata din 1995, cu un numar de 40 de angajati, firma ofera o gama variata de piese glazurate în mai multe culori lucioase, semilucioase sau mate. Piesele neglazurate se pot folosi în combinatie cu piese glazurate, piatra si cahle turnate din ceramica rezultând astfel lucrari deosebite.

Având în vedere faptul ca suntem producatorii pieselor exterioare necesare construirii unui semineu ne permitem sa cream orice model de semineu. Din acest punct de vedere dorim sa va prezentam ceea ce am realizat noi împreuna cu clientii nostrii, cu designerii colaboratori, totul în ton cu amenajarile interioare ale spatiului care s-a dorit a fi incalzit, pornind de la sobe de teracota pâna la seminee în perete suspendate.La noi veti gasi doar lucrari autohtone, nu creatii ale firmelor din Germania, Polonia, Cehia, etc.

Dorinta si imaginatia dvs poate prinde contur si “caldura” doar apelând la noi pentru sobe de teracota si seminee.

Cautam distribuitori si sobari colaboratori în toata tara pentru o cât mai prompta servire a clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.