Ghidul Serviciilor
Terra General Contractor - Protectie Antifoc, Protectii Anticorozive Bucuresti
inapoi la firma 132 vizite
Poza Termoprotectie cu mortar antifoc
Foto

Cand vorbim despre termoprotectie cu mortar antifoc ne referim la protectia la foc cu produse de torcretare, care protejeaza structurile din beton sau metalice, precum si tubulaturile de ventilatie ale halelor industriale. Acest procedeu implica folosirea unui amestec de materiale, cu o consistenta care sa permita aplicarea prin tencuire utilizand un dispozitiv cu aer comprimat. Dupa uscare, rezulta un strat termoizolator, care protejeaza elementele metalice in cazul producerii unui incendiu.
 

Termoprotectie metal cu mortar antifoc - o solutie eficienta si economica
Realizate corect, protectia structurilor metalice cu mortar antifoc pot creste gradul de rezistenta a structurilor in cazul izbucnirii unui incendiu. Practic, scopul torcretarii cu mortar antifoc este de a intarzia cedarea structurii din beton sau a structurii metalice sub influenta temperaturilor foarte mari.

Cele mai importante avantaje ale torcretarii cu mortar antifoc:
Limiteaza raspandirea flacarilor in timpul incendiului.
Poate salva vieti omenesti.
Limiteaza daunele materiale.
Structurile metalice devin mai rezistente.
Costurile sunt reduse in raport cu potentialele pagube materiale.
Protectie la foc a halelor? Lucreaza cu profesionisti!
Masurile de protectie impotriva incendiului sunt actiuni care pot face cu adevarat diferenta in cazul unui incident neplacut. De aceea, lucrarile de termoprotectie cu torcretare trebuie sa fie realizate cu responsabilitate, exclusiv de catre personal care detine nu doar ceritifcate de competenta profesionala, ci si experienta necesara unui astfel de procedeu.

Echipa Terra General Contractor este formata doar din persoane specializate in jurul ocupatiei de operator termoprotectie (cod COR 713105, fostul cod 714109).
Acoperim toate unitatile de competenta specifice acestui domeniu de activitate
La efectuarea lucrarilor de termoprotectie cu produse de torcretare se vor respecta prevederile legislatiei, normativelor, reglementarilor tehnice si standardelor in vigoare precum si specificatiile tehnice ale echipamentelor utilizate.

Oferta noastra se intomeste doar dupa ce echipa specializata analizeaza viitorul proiect, luand in considerare aspecte precum:

amplasarea structurii fata de elementele de mediu
complexitatea structurii
tipurile de profile
limita de rezistenta impusa
alte cerinte ale clientului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.