Ghidul Serviciilor
Terra Gres, Placari Cu Material Ceramic - Cluj-Napoca
inapoi la firma 660 vizite
Poza Despre firma Terra Gres
Foto

Firma noastra este o firma cu capital integral românesc, specializata în domeniul finisajelor în constructii, în special al placarilor cu material ceramic, atât prin metoda lipirii, cât si a vibrarii.

Datorita nivelului înalt de pregatire a angajatilor nostri, calitatea a fost, este si va ramâne cel mai important obiectiv. Echipa noastra este formata din oameni bine pregatiti, motivati si instruiti, care împreuna cu tehnica de care dispunem sunt gata sa transforme planurile dumneavoastra în realitate.

Prin folosirea doar a materialelor de calitate si cu traditie în domeniul constructiilor, ne asiguram ca, voi, clientii nostri sa aveti parte de cele mai bune solutii si de cele mai durabile metode.

Colaborarea strânsa si de durata cu producatorii si importatorii materialelor folosite ne ajuta ca acestea sa ajunga la dumneavoastra cu cel mai mic pret posibil, eliminând intermediarii.

Desi avem sediul în Judetul Alba, putem executa lucrari oriunde în tara.

O simpla consultare a portofoliului nostru de lucrari va va convinge asupra mobilitatii echipelor noastre.

Profesionalism, calitate si implicare

O echipa de peste 50 de montatori angajati, 4 project manageri, ca si posibilitatea de a colabora în proiectele foarte mari cu subcontractori si parteneri de încredere ne recomanda pentru a fi alegerea dumneavoastra.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.