Ghidul Serviciilor
Terra Gres, Placari Cu Material Ceramic - Cluj-Napoca
inapoi la firma 664 vizite
Poza Placi ceramice pentru piscine
Foto

Odata cu finalizarea cu succes în aprilie 2016 a proiectului “Aquapark Nymphaea Oradea” putem sa va asiguram de capacitatea noastra de a livra la timp, în buget si în cele mai bune conditii de calitate astfel de lucrari deosebit de complexe.

Colaboram direct cu producatori de top de materiale ceramice care au divizii dedicate productiei de placi ceramice pentru piscine (Casalgrande Padana, Agrob Buchtal), cu producatori renumiti de materiale auxiliare pentru placari (hidroizolatii, adezivi, chituri, etc.) (Henkel – Ceresit, Mapei) si cu producatori de materiale accesorii pentru piscine (gratare pentru rigole, flotoare bazine, separatoare culoare, marcaje, blockstarturi, etc.) (Depa).

De asemenea, avem colaborari cu specialisti în executia instalatiilor specifice piscinelor pentru a putea furniza solutii complete, optimizate pentru cerintele clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.