Ghidul Serviciilor
Centrul De Afaceri Tes Media Group
inapoi la firma 408 vizite
Poza Consultanta Resurse Umane
Foto

 

Recrutare de personal


Suntem experti pregatiti sa va oferim serviciile noastre in evaluarea, recrutarea si selectia personalului dorit, dezvoltarea si pastrarea personalului din cadrul companiei pentru afacerea dumneavoastra.

Identificarea candidatilor pentru ocuparea locului de munca vacant din cadrul companiei dumneavoastra este realizata de specialistii nostri acoperind domenii diverse (Vanzari, IT-hardware-software, Marketing, Finante, Juridic, Telecomunicatii, Constructii, Publicitate/PR, Turism, etc.) din propria baza de date avand peste 200.000 de cv-uri  din anunturile on-line (pe site la sectiunea cariere).

Avantajele pe care le aveti apeland la serviciile noastre de recrutare:

1. Candidati sunt selectati in functie de studii, experienta in domeniu, realizarile si recomandarile fostilor superiori.

2. In functie de numarul posturilor vacante din cadrul companiei noi propunem o oferta rezonabila.

3. Recrutarea si selectia candidatilor se poate face si la sediul clientului (la cerere).

4. Fidelizam clienti nostri prin oferirea serviciilor extra de consultanta in resurse umane.

5. In functie de complexitatea proiectului, oferim un rezultat rapid in solutionarea lui.

Recrutarea de personal necesita timp si experienta, de aceea companiile apeleaza din ce in ce mai des la serviciile unei agentii de recrutare. Economisiti timp si bani (eliminarea departamentului de resurse umane) apeland la serviciile noastre de recrutare.

De-a lungul timpului experienta dobandita in recrutarea personalului, ne face sa credem ca suntem printre primii in topul agentiilor de recrutare, oferind servicii de care beneficiaza acum si companiile care au prezenta in tari precum: Norvegia, Suedia, Germania, Polonia, Regatul Unit, Italia, Franta, s.a.

 

Consultanta Resurse Umane

 

Oferim suport pentru implementarea diferitelor proceduri:

Oferim si intocmim pentru compania Dumneavoastra urmatoarele documente:

Managementul contabilitatii si al personalului

resurseumane@tesmedia.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.