Ghidul Serviciilor
Centrul De Afaceri Tes Media Group
inapoi la firma 402 vizite
Poza Cursuri de perfectionare
Foto
Foto
Foto

 

O calificare este importantă prin consecinţele pe care le poate avea pentru viaţa profesională a individului, fie prin posibilitatea de a găsi un loc de muncă şi a fi încadrat pe o anume ocupaţie, fie prin oportunităţile de dezvoltare profesională asociate calificării, respectiv posibilitatea ca persoana să continue formarea şi să poată obţine o calificare de rang superior. Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Dorim să contribuim şi noi, prin serviciile pe care le oferim, la construirea societăţii moderne româneşti, pentru a-şi găsi locul binemeritat în marea familie  europeană. Ne caracterizează entuziasmul şi suntem convinşi că ne va ajuta să ajungem la destinaţie.

  Actele necesare la inscriere sunt: Ø  copie Diploma de bacalaureat / licenta , dupa caz ; Ø   copie certificatul de nastere; Ø  copie buletin /carte de identitate; Ø  copie certificatul de casatorie (daca este cazul).

cursuri@tesmedia.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.