Ghidul Serviciilor
Centrul De Afaceri Tes Media Group
inapoi la firma 402 vizite
Poza Publicitate
Foto

 

Principalele tipuri de servicii de publicitate oferite: 

- Servicii de strategie şi client service:

agenţia analizează împreună cu clientul care este soluţia optimă în urma căreia se poate obţine eficienţa maximă a campaniei publicitare. Aceste servicii implică identificarea grupurilor ţintă, poziţionarea produsului/ serviciului pe piaţă, realizarea unui plan de publicitate complet adaptat specificului pieţei etc.

 

- Servicii de creaţie şi producţie: prin intermediul creaţiei publicitare, agenţia furnizează conceptul cel mai bun,  adecvat, care comunică cel mai bine publicului ţintă calităţile produsului/serviciului oferit de client, elaborează mesajul publicitar şi îl

adaptează fiecăruia dintre mediile utilizate în cadrul campaniei. În cadrul activităţii de producţie are loc procesul de transformare a ideilor, a mesajelor publicitare în produse finite, cum ar fi: spoturi radio, spoturi TV, machete de presă, bannere online, afişe etc.

 publicitate@tesmedia.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.