Ghidul Serviciilor
Texyda Rom, Ploiesti - Acoperisuri Din Tigla Metalica
inapoi la firma 1989 vizite
Poza Accesorii acoperis
Foto

Texyda Rom furnizeaza si modalitatea de fixare la sistemul de tigla metalica Wetterbest. Cercetarile asupra cauzelor aparitiei defectelor la cladirile metalice au aratat ca 80% dintre acestea incep de la elementele de fixare. Deoarece elementele de fixare constituie aproximativ 8% din intregul cost al proiectului, unii constructori au tendinta sa neglijeze acest aspect vital pentru proiectul lor. Scuzele lor sunt diminuarea bugetului sau lipsa de cunoastere. Astfel, în portofoliul de produse al companiei exista suruburi de fixare, conform cu indicatiile tehnice în vigoare. Folosirea acestora are o importanta deosebit de mare pentru durabilitatea si fiabilitatea acoperisului.

Pentru fixarea unei învelitoare de tigla metalica se folosesc doua tipuri de suruburi autoforante, prevazute cu garnituri din cauciuc îmbunatatit EPDM

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.