Ghidul Serviciilor
Texyda Rom, Ploiesti - Acoperisuri Din Tigla Metalica
inapoi la firma 1989 vizite
Poza Accesorii acoperis
Foto

Membrana anticondens regleaza procesul de condensare al vaporilor si de eliminare a acestora, fiind construita pentru a nu lasa apa sa treaca. În consecinta, apa care patrunde sub învelitoarea de tigla metalica nu va umezi nici capriorii, nici termoizolatia, ci se va scurge pe membrana, de-a lungul acesteia. Vaporii se elimina astfel prin membrana, în exterior, neadunându-se în termoizolatie.

Membrana anticondens garanteaza uscarea tuturor straturilor acoperisului, atunci când este asigurata ventilarea spatiului de sub învelitoarea principala.

Ea faciliteaza trecerea vaporilor de apa din interiorul termoizolatiei acoperisului catre mediul extern. Astfel, se limiteaza cantitatea de vapori care se aduna în structura acoperisului si se evita creearea condensului în acoperis, în special în vata minerala.

Prin urmare, elementele structurale ale acoperisului, termoizolatia si finisajul interior al imobilului nu vor fi afectate de apa rezultata din condens

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.