Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Echo Bucuresti - Cursuri,traduceri Si Interpretariat
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Despre noi
Foto

Limba, ecoul unei culturi

Echo este o poveste de succes începută acum mai bine de zece ani pe piața serviciilor de limbi străine din București și pornită din multă pasiune. Cu un portofoliu amplu de clienți corporate precum și cu multe cursuri de limbi străine livrate persoanelor fizice în cadrul cursurilor deschise, Echo a devenit în scurt timp un nume iar această recunoaștere s-a datorat calității serviciilor.

 

Fondat în anul 2004, din dorința de a realiza cursuri de limbi străine la standarde de calitate, Echo este un centru lingvistic care reunește servicii de training pentru companii ( ocupând un procent important din ponderea de cursuri), cursuri deschise de limbi străine, precum și servicii de traduceri și interpretariat. Din 2011 Echo Kids, inițiativa mai tânără a Echo aduce în prim planul clienților cursuri de limbi străine pentru copii, respectând aceleași principii de calitate. Programele de training ECHO sunt configurate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale unei persoane sau ale unei companii, încurajând cursantul și încercând să îi dezvolte cât mai mult potențialul lingvistic. Serviciile de traduceri și interpretariat facilitează comunicarea din și în mai mult de treizeci de limbi străine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.