Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Echo Bucuresti - Cursuri,traduceri Si Interpretariat
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Cursuri de franceza pentru companii
Foto

În contextul dinamicii rapide a pieței multinaționale actuale, companiile investesc în resursa esențială reprezentată de resursa umană, oferind angajaților numeroase programe de training, constând, de multe ori în cursuri de limbi străine. Limba francezănu mai este de mult timp o limbă de nișă, cum devenise la un moment dat, deoarece acum se manifestă frecvent necesitatea utilizării eficiente a acesteia în vederea asigurării unei comunicări optime cu partenerii străini de afaceri, vorbitori nativi ai acestei limbi.

Centrul de limbi străine Echo organizează cursuri de franceza pentru companii la sediul companiei dvs., atât în varianta individuală, cât și de grup, cu beneficii clare pentru scopul propus de către departamentul de training sau resurse umane.

La Echo, ursurile de limba franceză sunt definite de la nivelul de începător (A1) până la nivelul de avansat plus (C2) și acestea sunt o îmbinare de gramatică și vocabular în conversații simple pentru nivelurile A1, A2, conversații de o dificultate medie (B1 și B2) sau conversații avansate (C1, C2).

Structura și conținutul cursurilor se vor adapta perfect nevoilor cursanților și solicitărilor specifice venite din partea companiei. Menținerea unei legături constante între Echo și departamentele de resurse umane și training ale companiilor partenere, asigură un flux informațional care permite primirea de feedback de către ambele părți și, implicit, furnizarea de către Echo a unor servicii în deplină concordanță cu nevoile companiei.

Trainerii care susțin cursurile de limba franceză pentru companii sunt oameni pasionați de cultura franceză și de metodica predării limbii acesteia, cu o pregătire aprofundată și minuțioasă în această direcție. Trainerii Echo vor încuraja cursanții să se exprime cât mai mult în limba țintă, apelând la metode cât mai interactive, utilizând materiale cât mai atractive și stimulând cursanții să se implice într-o varietate cât mai largă de activități menite să-i transforme pe aceștia în agenți activi ai propriului proces de învățare.

Așadar pe parcursul cursurilor de limba franceză pentru companii, departamentele de training ale companii vor avea oportunitatea să își vadă angajații:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.