Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Echo Bucuresti - Cursuri,traduceri Si Interpretariat
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Cursuri Limba română pentru străini
Foto
Foto

 

Limba română este o limbă romanică care a păstrat structura gramaticală din latină, are multe cuvinte de origine latină dar în acelaşi timp a şi împrumutat cuvinte de origine slavă sau din alte limbi precum greacă, turcă, maghiară, franceză şi mai recent engleză.

Cursurile de limba română pot asigura:

 

Organizarea cursurilor de limba română

Cursurile pot fi organizate individual, în grupuri mici (3-4 persoane) sau grupuri mai mari (maxim 10 persoane) la sediile noastre sau la sediile companiilor dumneavoastră.

ECHO defineşte însuşirea limbii române pe trei niveluri: începători, mediu şi avansaţidar aceste cursuri pot fi urmate de cursuri pentru limbaje specializate. Pentru fiecare din aceste module recomandăm 84 de ore pe care le putem structura în funcție de nevoile dumneavoastră/companiei.

Cursurile de limba română sunt un amestec de gramatică, vocabular, exerciţii, conversaţie, exerciţii de ascultare iar trainerul acordă atenţie nevoilor speciale ale cursantului şi pune accent pe acele probleme care nu au fost foarte clare.

Am denumit cursul de limba română - "Limba română - o limbă altfel" deoarece româna, în ciuda influenţelor sale, a rămas o limbă vie, cu o personalitate puternică. Mai mult, româna este o limbă care a supravieţuit printre limbile slave şi fino-ugrice, cu o gramatică clară care şi-a păstrat caracterul dar care a şi împrumutat într-o oarecare măsură cuvinte din alte limbi.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.