Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Echo Bucuresti - Cursuri,traduceri Si Interpretariat
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Teste online de limbi străine
Foto

Instrucțiuni

Cursurile de limbi străine Echo pun accentul primordial pe cursant şi pe evoluţia acestuia în cadrul cursurilor şi pe parcursul modulelor. Iată de ce această secţiune de teste, în continuă dezvoltare și actualizare, este dedicată în primul rând cursanţilor Echo, actuali sau viitori. Testele de plasare pe care le veți găsi în această secțiune vă pot ajuta să identificaţi orientativ nivelul la care vă aflaţi sau să identificaţi progresul pe care l-aţi făcut până la mijlocul sau finalul unui modul Echo la care sunteți înscris.

Cursanţii Echo trebuie să înţeleagă că acest tip de evaluare se bazează pe buna credinţă și că este de dorit ca aceştia să rezolve testele pe cont propriu şi fără ajutor.

Totuși pentru încadrarea corectă în grupe, Echo recomandă susținerea unui test scris (care poate fi expediat și via email) și/sau a unui test oral atunci când nu se optează pentru un curs nivel începător.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.