Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Echo Bucuresti - Cursuri,traduceri Si Interpretariat
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Traduceri
Foto

În realizarea unei traduceri, Echo respectă anumiți pași pentru a livra servicii de traducere de calitate:

Pasul 1 Clientul solicită o traducere la unul din numerele de telefon 021 3137249 sau 021 2532255 sau prin e-mail la traduceri@theecho.ro.

Pasul 2 Se stabilesc de comun acord cu clientul specificaţiile de lucru, termenul de execuţie, modalitatea de livrare şi modalitatea de plată.

Pasul 3 Traducătorul realizează traducerea documentului; traducerea este reverificată pentru a se asigura că unitatea traducerii este păstrată și că traducerea este corectă.

Pasul 4 Dacă modalitatea de livrare este electronică, traducerea este trimisă clientului prin e-mail în unul din formatele Microsoft Word, Open Office Star Writer, Rich Text (rtf) sau Plain Text (txt) în funcţie de formatul agreat la etapa 2. Clientul poate solicita şi un alt format (pdf, html, Power Point, XML, CSV, CorelDraw, FreeHand, etc.) dar, în funcţie de complexitatea acestuia, poate fi facturat suplimentar. Dacă s-a dorit livrarea documentului tradus pe hârtie sau/şi legalizare, atunci acesta va fi trimis clientului prin curier. Echo pune la dispoziție clienților săi un serviciu de curierat gratuit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.