Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Echo Bucuresti - Cursuri,traduceri Si Interpretariat
inapoi la firma 2332 vizite
Poza Traduceri
Foto
Foto
Foto

Interpreţii şi serviciile de interpretariat devin în fiecare zi din ce în ce mai importante datorită relaţiilor internaţionale care sunt în plină dezvoltare.

Interpreţii Echo pot face față unor situaţii diverse de la participarea la şedinţe, conferinţe, întâlniri, video conferinţe până la negocieri.

Interpretariatul poate avea loc în două feluri:

Fie că este vorba de o conferinţă, de un eveniment social, de o prezentare, negociere, de o reuniune sau de o vizită, Centrul de Limbi Străine Echo vă poate facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastră.

Interpretariatul simultan sau consecutiv în mai multe limbi străine poate să aibă loc în locaţia cerută de client şi se va avea în vedere exact tipul de eveniment pentru care aveţi nevoie de un interpret.

De asemenea, interpretul poate să primească documente cu privire la evenimentul respectiv pentru a înţelege mai bine tematica apropiatului eveniment şi pentru ca, la final, evenimentul să fie un succes.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.