Ghidul Serviciilor
Thr Consulting Group - Cursuri De Calificare Turism Si Industria Horeca Bucuresti
inapoi la firma 4488 vizite
Poza Curs Ospatar
Foto

Durata: 6 luni, 720 ore -240 de ore pregatire teoretica -480 de ore pregatire practica .Obiectivul cursului Cursul îsi propune formarea competentelor de servire corecta a preparatelor, prestare de servicii adaptate tipurilor de consumatori si de evenimente din unitatile de alimentatie, identificarea reglementarilor legale privind protectia consumatorului si evidenta primara. Pregatire teoretica si practica Teorie: -Tehnologia activitatii în restaurant si bar -Informatica -Limba straina -Psihologia consumatorilor si dezvoltarea în cariera -Marketing si cunostinte economice -Legislatie Modulele de pregatire teoretica se finalizeaza cu verificari scrise sau orale. Practica: Programa de pregatire practica este distribuita în 2 module: 1. Aplicatii practice în salonul restaurant al scolii (activitati specifice din salonul de restaurant). Materiile prime si auxiliare sunt asigurate de scoala pentru fiecare cursant. Modulul se finalizeaza cu caiet de lucru în restaurant. 2. Practica în productie se face în restaurante cu care THR a încheiat conventii de practica. Modulul se finalizeaza cu caiet de practica în restaurant, care cuprinde un referat cu amenajarea tehnologica a restaurantului. Competente profesionale dobândite -Comunicare si numeratie -Utilizarea calculatorului -Comunicare în limba straina -Asigurarea calitatii -Dezvoltare personala -Igiena si securitatea muncii -Lucrul în echipa -Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism -Promovarea produselor si serviciilor -Psihologia consumatorului -Evidenta operativa -Servirea preparatelor -Servirea bauturilor -Alcatuirea meniurilor -Comportament profesional Perspectiva profesionala Curs de specializare: Sef sala restaurant (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare ospatar (chelner) vânzator în unitati de alimentatie). Barman preparator (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare ospatar (chelner) vânzator în unitati de alimentatie). Somelier (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare ospatar (chelner) vânzator în unitati de alimentatie). Curs de perfectionare: Director de restaurant / berarie / bar de noapte / bar de zi / disco bar / discoteca / bufet / cofetarie - patiserie (conditii de admitere: liceu cu bacalaureat), în urma caruia se poate obtine Brevetul de Turism, în conditiile prevazute de reglementarile legale în vigoare. Tipul de certificat obtinut: Certificat de calificare tip Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, cu recunoastere nationala. Acest curs de pregatire este autorizat si avizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.