Ghidul Serviciilor
Tianshi Romania
inapoi la firma 2873 vizite
Poza Compania Tianshi
Foto

In traducerea libera "TIANSHI" inseamna "Leul Inaripat" - Leul Zburator. Scopul si motto-ul principal al companiei Tianshi (TIENS) este: "Sa aducem sanatate omenirii si beneficii societatii".     

In anul 1993 domnul Li Din Yuan a infiintat compania Tianshi in zona de dezvoltare a noilor tehnologii Wujin din orasul Tian Jin. Aspiratia esentiala a acestei initiative a fost dubla: valorificarea cunostintelor milenare ale poporului chinez in domeniul medicinei naturiste, cuplarea lor cu cele mai recente castiguri ale biotehnologiei moderne in scopul realizarii unor produse de calitate superioara menite sa raspandeasca sanatatea si armonia in lume.     

In anul 1998 compania  Tianshi  (TIENS) a obtinut marele premiu "Progresul sanatatii omenirii" din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Numele presedintelui companiei, Li Din Yuan, a fost inscris in Cartea Organizatiei NaTiunilor Unite "Cei mai celebri oameni ai lumii". In anul 2002 presedintelui Li Din Yuan i-a fost conferit titlul de Doctor Onorific al Institutului Natiunilor Unite pentru Ecologie si Biostiinta; a fost desemnat Expert al Comisiei Centrului de Programare al Natiunilor Unite.

In decursul activitatii Compania Tianshi a obtinut numeroase premii si distinctii pentru produsele sale naturiste, cele mai importante dintre ele fiind:

    * 2006 - Produsele Tianshi sunt incluse in Top 10 al Celor mai de Incredere Produse de Ingrijire a Sanatatii din China;

    * 2004 - Ministerul Sanatatii din Romania a decernat Grupului Tianshi (TIENS) Premiul Special pentru o Alimentatie Sanatoasa;

    * 2002 - Produsele naturiste Tianshi au fost confirmate ca fiind Produse Oficiale  ale Institutiilor Natiunilor Unite, de catre Asociatia Natiunilor Unite pentru promovarea unificarii mondiale;

    * 2002 - Produsele Tianshi au castigat Medalia de Aur pentru Oncologie Medicala la Targul International al Noi Tehnologii Industriale de la Almacede;

    * 2000 - Produsele de sanatate Tianshi au fost desemnate Unicele Produse de Ingrijire a Sanatatii acceptate la Campionatele Internationale de Gimnastica Artistica;

    * 2000 - La a cincea editie a Expozitiei Internationale a Produselor de Sanatate din China, Pudra de Calciu cu putere mare de absorbtie a primit Medalia de Aur;

    * 1997 - Aparatul de acupunctura Tianshi Xuebao a castigat  Premiul de Aur la prima expozitie Internationala Einstein pentru Produse Noi/inventii.

    * 1994 - Pudra de Calciu cu putere mare de absorbtie Tianshi (TIENS) a castigat Premiul de Aur in cadrul Expozitiei pentru Produse de Sanatate si Profilaxie, care a avut loc in onoarea celei de-a 6-a Saptamani Internationale a Stiintei si Pacii. Pudra de Calciu a fost numita Singura Bautura Sanatoasa in cadrul Campionatului Mondial de Inot.

     Compania Tianshi a intrat pe piata romaneasca pe data de 8 decembrie 2000, odata cu inregistrarea in conformitate cu legea. Romania este a 24-a tara in care Compania Tianshi si-a inceput activitatea; in acest moment compania Tianshi (TIENS) este inregistrata in 86 de tari. Deviza Companiei este: "Totul pentru bunastarea omenirii."

 

Baza filozofiei activitatii Companiei Tianshi este credinta in necesitatea unei sanatati de "fier" pentru intreaga omenire. Tianshi (TIENS) a atins deja cote inalte, fara a se opri in aceasta faza, continuand sa mearga inainte cu pasi rapizi. Presedintele companiei, domnul Li Din Yuan, constientizand necesitatea unui concern autoritar, pune bazele aparitiei si dezvoltarii unui produs cu o precizie stiintifica de un nivel inalt, pentru a castiga increderea pietei chineze si, in final, a pietei internationale. Perfectioneaza permanent produsele punand in aplicare ultimile descoperiri stiintifice. Compania Tianshi (TIENS) aduce fericire in mii de familii prin produsele ei de o calitate si o eficienta deosebite. Tianshi ne ofera tuturor doua chei :1. O cheie pentru portile imparatiei sanatatii;2. O alta cheie pentru imparatia bunastarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.