Ghidul Serviciilor
Tianshi Romania
inapoi la firma 2873 vizite
Poza TIENS Digest Natural, tablete
Pret: 89,1 RON
Foto

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze.   

Compendiile medicale definesc Probioticele ca microorganisme vii ce confera beneficii pentru sanatatea gazdei, consumate in cantitati adecvate, ca parte a unui aliment sau a unui supliment alimentar. Prin Prebiotic se intelege, in schimb, o substanta de origine alimentara nedigerabila care, administrata in cantitate adecvata, aduce beneficii consumatorului prin stimularea selectiva a cresterii ori activitatii uneia sau mai multor bacterii prezente deja in interiorul tractului intestinal ori introduse simultan cu prebioticul.   

Digest natural este un supliment alimentar ce contine atat prebiotice, cat si probiotice, indicat ca favorizant al echilibrului florei intestinale. O utilizare regulata ajuta la mentinerea unei flore intestinale sanatoase si echilibrate, beneficiile fiind o digestie completa, protectie contra infectiilor intestinale, inhibarea germenilor patogeni, intarirea sistemului imunitar, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.