Ghidul Serviciilor
Times Consulting Servicii Profesionale De Contabilitate, Fiscalitate Si Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 549 vizite
Poza Verificari lucrari contabile
Foto

Expertii Times Consulting şi-au propus ca activitatea de verificare a lucrărilor contabile să fie dublu valorificată de către compania-client. În primul rând, să ofere garanţia înregistrării corecte şi complete în contabilitate a tuturor operaţiunilor societăţii prin lucrări de verificare, punctuale sau continue, în timp real sau cu o frecvenţă periodică, aşa încât să reducă la zero riscul unor eventuale erori contabile. În al doilea rând, ne dorim ca verificarea lucrărilor contabile de către experţii noştri să constituie un “certificat de credibilitate” la îndemana managerilor în privinţa calităţii muncii realizate de personalul propriu al companiei.

Verificarea lucrărilor contabile cuprinde şi verificarea calculării şi declarării taxelor şi impozitelor. În cazul în care lucrările de verificare se realizează până la data de raportare către stat acestea pot cuprinde şi asistenţa la întocmirea declaraţiilor periodice. În acelaşi timp, serviciile de verificare pe care Times Consulting le oferă pot fi aplicate fie la totalitatea lucrărilor contabile, fie se pot concentra doar asupra anumitor aspecte sensibile ale activităţii clientului. De asemenea, specialiştii nostri au capacitatea necesară pentru structurarea şi standardizarea activităţii contabile a oricarei companii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.