Ghidul Serviciilor
Theda Mar, Chiajna / Ilfov - Marmura, Granit, Calcar, Travertin, Andezit
inapoi la firma 563 vizite
Poza Calcar
Foto

  Calcarul este o piatra naturala rezultata in urma depunerilor de fragmente carbonice si de recifi, cimentate cu liant carbonatic. Este un material ce ofera unicitate oricarei lucrari arhitecturale, deoarece are o multime de variatii de culoare create de natura.

  Theda Mar detine doua cariere de calcar la Baschioi si la Podeni, de aceea poate asigura stocurile necesare pentru orice proiect de amenajare, indiferent de dimensiunile sale.

  Calcarul de Baschioi este bej si are un aspect natural, iar din punct de vedere al caracteristicilor fizico-mecanice are rezistenta buna la uzura.

  Calcarul de Podeni are un fond de culoare bej uniform pigmentat cu fosile. Acesta are o rezistenta redusa la uzura, dar dupa mai multe cicluri de udat-uscat, aceasta este imbunatatita spectaculos prin autocimentare.

  Calcarul este recomandat pentru lucrarile la exterior: fatade ventilate, trepte si contratrepte, terase, placari verticale si orizontale, seminee, obiecte decorative, elemente arhitecturale masive (coloane si balustri). Periodic, incepand cu finalizarea lucrarii de montaj, trebuie aplicat un tratament de impermeabilizare.

  Pretul calcarului depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosit, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit calcar de calitate pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de calcar si piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.